Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar
Dölj

Få 2 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar – Spara 639 kr

Magazine Cover Magazine Cover
708,80 kr
69,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 639 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Bluetooth-hörlurar

BPM X1 är ett par välspelande och ytterst mångsidiga hörlurar. Med trådlös Bluetooth-överföring av ljudsignalen från din telefon, dator eller musikspelare kan du röra dig fritt i huset, trädgården eller när du är ute och åker utan att hindras av irriterande sladdar.
Du kan smidigt och enkelt justera passformen så att de sitter bekvämt. Via menyn på hjässbandet kan du reglera volym, byta spår samt besvara och avsluta samtal.
Du får hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar, och tack vare den avancerade tekniken kan du trådlöst njuta av din musik med kraftfullt ljud utan besvärande bakgrundsbrus.

• Inbyggd mikrofon
• Räckvidd på 10 meter
• Uppladdningsbart litiumbatteri – upp till 8 timmar

Värde: 549:00

Andra erbjudanden från Populär Historia

Se alla erbjudanden från Populär Historia

Välkommen till vår historia!

Tidningen Populär Historia ger dig den svenska historien! Vi fyller varje nummer med intressanta, roliga och fördjupande artiklar om livet i Sverige – från vikingatiden till folkhemmet. Vardagsliv blandas med storpolitik, enskilda öden med de stora linjerna. Skribenterna är historiker och journalister med specialkunskaper, allt för att göra Populär Historia så bra och relevant som möjligt!

Med en prenumeration på Populär Historia får du din tidning i brevlådan portofritt en gång i månaden. Dessutom kan du läsa din tidning digitalt genom appen Wype, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Populär Historia önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

Jacob Wiberg, Chefredaktör

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar – Spara 639 kr

708,80 kr
69,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 639 kr!